Pagina 1 din 1

sfaturi site

Scris: Mie 10 Aug, 2016 6:04 pm
de burdulea maria elena
Nu stiu unde sa intreb, am incercat sa iau legatura accesand ,,Contacte,, sa ma informez cum sterg mesaje foarte vechi din inbox, dar nu cred ca am reusit sa fac cunoscuta nedumerirea mea. Ma lumineaza cineva? Multumesc. Am intrat la intrebari frecvente, dar nu am gasit informatii. ;)

Re: sfaturi site

Scris: Joi 11 Aug, 2016 10:32 am
de Sidy
Dai click pe "Mesaje primite" apoi jos in dreapta ai "Marcheaza ca important" si este o sagetuta, apesi pe ea apoi apare "Sterge mesajele".Marchezi mesajele pe care vrei sa le stergi si....GATA !

Re: sfaturi site

Scris: Mie 17 Aug, 2016 10:21 am
de burdulea maria elena
Sidy, am vazut mesajul, scuze ca nu am scris, dar nu merge, ceva nu am setat de la admin. Pun aici un page screen poate ma ajuti, sau poate citeste admin si rezolva. Nu am gasit nici un buton pe nicaieri, mi au ramas ochii holbati ca cepele, sau poate este si nu l gasesc. Multumesc. Esti mai bine, ce faci, cum te descurci?

Re: sfaturi site

Scris: Vin 19 Aug, 2016 7:31 pm
de burdulea maria elena
Mai sa fiu, da chiar asa incuiata sa fiu sa nu gasesc solutia la problema. Am pus un screen page, poate vede careva si ma lumineaza :-S Sunt mesaje acolo si din 2010 care nu si au rostul #-o Vreau sa curat.

Re: sfaturi site

Scris: Sâm 20 Aug, 2016 3:01 pm
de Sidy
LENUTICOOOOOO.....!

Tot ceea ce ti-am scris eu, este de la pagina de pornire de la FORUM !!!


:-* >:D< @};- :-(||>