Pagina 1 din 1

carne pui

Scris: Joi 08 Sep, 2016 9:49 am
de anamaria1983
care este cea mai buna carne de pui din comert, sub ce brand sau cine o produce?

Re: carne pui

Scris: Vin 30 Sep, 2016 6:54 pm
de Paul
Sa nu speli carnea de pui -dupa cum ne sfatuieste articolul,este ridicol.
Pe aceiasi teorie nu trebuie sa ne spalam mainile,nici daca am fost la toaleta sau ne-am tinut de o bara in tramvai.
In afara de asta gaina are un anumit miros care se intareste scurt timp dupa ce este sacrificata.Daca nu este spalata,mancarea preparata din gaina nespalata va avea si ea acelas miros,chiar daca vom adauga ori ce condiment.Gaina taiata industrial este trecuta prin diverse solutii-mi se pare si o solutie slaba de hidroxid de sodiu- din motive legate de tehnologia alimentara.

Puneti-va un sort si spalati puiul. :(