Pagina 1 din 1

Schimbarea avatarului pentru forum

Scris: Lun 04 Apr, 2016 3:07 pm
de forumadmin
Acest forum este conectat cu contul personal de pe site-ului Gustos.ro (atat pentru accesul la site cat si la forum se utilizeaza acelasi nume de utilizator si aceeasi parola).

De aceea, atunci cant utilizati forumul, ambele avataruri sunt afisate, cel setat in contul de pe site-ul Gustos.ro mai mare, in dreptul barei de cautare, iar avatarul setat pentru forum apare afisat pe banda superioara a ferestrei (alaturi de numele de utilizator pentru forum, mesaje private si notificari).

Pentru a modifica avatarul din forum va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi (ilustrati si de fotografiile atasate):

Pasul 1 - Apasati pe numele de utilizator din forum si apoi clic pe Panoul utilizatorului (dreapta sus)

Pasul 2 - Apasati pe Profil (in pagina Prafilul utilizatorului)

Pasul 3 - Apasati pe Modificare avatar

Pasul 4 - Apasati butonul Browse si incarcati fotografia pentru avatar din computer

(Atentie! Imaginea trebuie sa aiba caracteristicile cerute: Dimensiuni maxime; lăţime 90 pixeli pixeli, înălţime 90 pixeli pixeli, mărime fişier 6.00 KiB.)

Daca imaginea nu respecta aceste caracteristici vei primi o eroare, te rugam sa redimensionezi imaginea si sa apesi din nou butonul Browse pentru a o incarca.

Un program simplu si la indemana pentru astfel de redimensionari este: http://www.picresize.com. Am atasat de asemenea o imagine a sectiunii din acest program in care se poate limita dimensiunea unei imagini si seta numarul de Kilobytes doriti.

Pasul 5 - Apasati butonul Trimite

Pasul 6 - Noul avatar va fi afisat in coltul din dreapta sus, in dreptul numelui de utilizator din forum (dimensiunea lui va fi mai mare in postarile din site)